VBC-week 2020

VBC-week 2020

In de week van 20 t/m 23 juli vind je iedere morgen vanaf 9.00 uur 2 nieuwe filmpjes op deze website. Een filmpje voor de jonge kinderen en een filmpje voor de oudere kinderen. Deze filmpjes zijn een erg korte versie van een vakantiebijbelclubmorgen.

Je ziet iedere dag een intro met een verrassend iemand, een Bijbelverhaal, een aantal praktische tips en we zingen een aantal liedjes. Net alsof je echt bij de VBC bent, alleen nu kijk je het op een filmpje. Daarnaast vind je op deze website ook mooi knutselmateriaal van het thema ‘Overwinnaar’, wat je thuis kunt maken!

Als je vragen hebt, over het Bijbelverhaal, of over een tip, of je hebt een probleem waar je geen raad mee weet, kun je deze ook via de website stellen! Hiervoor kun je de chatfunctie gebruiken en gaan we met elkaar in gesprek.